Sälen by night

Lördagkväll lockade Jenny mitt hår mycket fint och sedan medans jag försöka ta en selfie så lagade hon mat till mig :] Brandlarmet gick igång två gånger när hon öppnade ugnen. Skönt å veta att batteriet fungerar i varnaren!
 
 
En kollega till Jenny skulle skjutsa oss på kvällen när vi skulle ut, men hon ringde sedan och meddelande att hon fixat annan skjuts till oss. Tydligen skulle vakterna på nattklubben hämta oss och sedan även köra hem oss. Kändes ju lite skumt, men okej.. Fick senare ett meddelande att en praktikant på stället fått uppgiften :P
 
Praktikant-Robin kom och hämtade oss strax efter tio och körde oss till Harrys, han skulle dock inte köra hem oss så när vi gick in frågade vi de vakter som stod i dörren om de visste nått. De såg ut som två frågetecken.. Men vi kunde få åka om vi väntade tills de slutade dvs efter att de stängt och typ gjort klart allt (räknat kassan eller vad de gör) dvs typ 02.40. Vi skulle alltså få vänta ute i kylan i 40min.. Den dagen den sorgen tänkte vi och gick in.
 
 
Mycket trevlig kväll på kubben med drinkar, dans och "ank-munnar" :] *wiie* Vid halv ett kom Kevin och sjöng en trudelutt för oss! När vi lite senare ville hem och inte fick tag på någon som körde bestämde vi oss för att gå, gick ut och det var världens snöfall. Men pinnade på tills vi insåg att det var lite väl långt kvar att gå och klockan var nästan i tid för att vi lika gärna kunde åka med vakterna. Så då vände vi tillbaka, hade gått längre än vi trott för det var väldigt lång tillbaka väg också :S
 
När vi kom fram var iaf bilen kvar, men kom på att de kanske bara sa att de skulle köra den men sedan skulle skita i det, så när jag höll på att frysa ihjäl kom väldigt lämpligt en taxi, så tog den istället så vi kom hem någon gång. Mina bäst spenderade pengar på länge :] Gött mos!
 


Kommentarer
jempa

ja, verkligen härligt! Där kan man absolut tänka sig att bo fler gånger jue :)

Sälen är vi sugen på också! Ska väl va rätt bra skidåkning där har jag fått för mig :)

2014-03-25 @ 10:32:44
URL: http://jempas.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0