Catania/Sicilien 2014 - uppdt. 4

Då hotellets strand som sagt var igenbommat och då klipp-bada inte var optimalt så letade vi upp en strand. Det var lättare sagt än gjort. Först ta en buss till stan för att sedan byta till en annan buss utan att veta var man skulle kliva av utan fick chansa, de flesta delar av stranden var stängda så man inte kom in och fram. Men hittade ett ställe där det inte var nån hänglåst-grind som kunde stoppa oss.
 

Vi var i princip ensamma på stranden, några få personer såg vi som låg en bit ifrån. Märkligt att ha en hel strand för sig själv, man blev lite rastlös :] Det fanns inte så mycket att titta på och det fanns ingenstans man kunde gå om man te.x ville äta något. Då man inte heller vet när det eventuellt går någon buss tillbaka till civilisationen måste man beräkna in att man gör sig klar att åka redan innan man blivit less eftersom man ändå kommer få stå en stund och vänta på att en buss ska komma.
 
 
 
Blev alltså inte kvar så länge utan tog oss till stan och käkade linner istället, givetvis blev det en liten fika på ett café också :]
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0