Tyskland - Hamburg uppdt.1

Vi bilade ner i till Arlanda. Brukar alltid åka tåg, men det var skönt med bil och slippa trängas med andra människor. Jag behövde inte köra heller utan Jenny tog hela det ansvaret :] Vi fick sedan åka med universums minsta flygplan, riktigt läskigt när vi klev på.. Smalare än en buss och en ranglig stege som man fick klättra upp till den på.  Hade stängt av mobilen men fick sätta igång den igen för å skicka ett "I love U"-meddelande till Förre om vi inte skulle komma fram med skruttplanet.. Men det gick bra, tur det var en kort resa!
 
Vi blev uppmött på flygplatsen i Hamburg av Malin och hennes kille, köpte biljetter och tunnlade iväg mot hotellet. Fick gå runt i cirklar och leta efter det, var även tvungen å googla lite innan vi tillslut hittade fram. Väl där så kunde de inte hitta våran bokning och med det då inte heller att vi betalat för oss.. Jobbigt, men de tog kopior på våra papper och skulle kolla upp saken, vi fick ett rum iaf och jag var ovanligt samlad och panikade inte som jag brukar utan tänkte att det ordnar sig. Ja jag är förvånad själv, vem är denna nya personlighet??
 
Vi gick ut och käkade lite på en trevlig restaurang innan vi gjorde tidig kväll för att vara redo för en lång morgondag!
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0