Soffhängs-Söndag!

Det blev en liten tur till Harrys igårkväll. Den här gången fanns ingen praktikant som kunde köra oss så vi åkte taxi både till och från.  Blev galet mycket folk där efter nån timme så efter att vi hängt runt och även svängt våra lurviga så åkte vi hem. Nu är det typ bara en vecka kvar innan ställena och backarna klappar igen för säsongen! Undrar vad man då kan göra här..?!
 
 
 
Idag har vi hängt i soffan hela dagen, med ett litet avbrott för tacos. Kommer även bli tacos till middag :] Nomnom, man kan ju aldrig få för mycket tacos!
 

Tillbaka till Sälen

Spontan bokade en ny resa till Sälen i måndags, var ju inte så jobbigt med två byten som jag trott innan jag åkte hit första gången :]
 
 
Det var såå lugnt ute en lördagmorgon klockan åtta + att det inte var så mycket folk på de två tågen heller. När jag däremot skulle byta till buss vart den fullproppad och man var tvungen att dela säte med okänd människa.. Jag hade iaf tur och fick sitta vid fönstret! Somnade och ful-sov med öppen mun ;] vaknade efter ett tag och trodde jag hamnat i Paris när mina ögon skådade ett Eiffeltorn mitt ute i ingenstans! Coolt:::::::
 
 
När jag kom fram till Sälen åkte vi till ett Stadium Outlet så jag fick fynda mig en tjusig skid-outfit! Sparade in 3920:- då det var nedsatt pris :] nu är jag redo för nästa säsong! Då ska jag börja åka slalom på nytt, var många år sedan nu. Jag kommer ju synas bra i backen också eftersom jag så klart köpte ett par skrik-gula byxor! *viktigt*
 
 
RSS 2.0