Mario Skelett pärlplatta

En hel och en som Mario har hoppat på!
 

Pärlplatta Mario fiskar

Var hos Emily i helgen och fick spela Nintendo 8 Bitars, så fick mer inspiration till Mario världen. Den stora monster fisken gjorde jag för ett tag sedan och igår kompletterade jag med en liten gullig fisk :]
 

Pärlplatta: Prinsessan och Toad

Pärlat lite till..
 

Pärlplatta Yoshi

Två Yoshisar som jag gjort och ett ägg!
 

Frågetecken

Några prylar jag gjort tidigare men inte visat än!
 

Nått att springa på..

Härom dagen byggde jag nått buskliknande och idag har jag gjort en mark-plätt! Blev bra tycker jag, de sitter inte ihop med varann men ser ut som det på bilden :] Nu tog de ljusbruna pärlorna slut också, de hade jag inte köpt extra av, men räckte ju till denna iaf.
 

Mario Jellyfish

Maneter till "vatten världen"..
 

Sköldpadda sig lite

En inkrupen i skalet och en som vandrar omkring..
 
Koopa Troopa

4209

Idag hjälpte Förre mig att stryka Bowsern, det var ganska svårt eftersom den var så stor men tillslut så fick vi ihop den :] Mycket fin, 4209 pärlor:::::: Galet!
 

Mario Bowser

Nu är jag klar och trött, har pärlat hela dagen sedan jag kom hem så jag inte ens hunnit sova så som jag alltid brukar göra nån timme på dagen när det är helg ;]
 
Har inte strykjärnat min Bowser än, men visar ändå hur den blev. Riktigt fet!! Har även kommit på vart min värld ska vara, men det återkommer jag till!
 
 

Projekt Mario

Nu har jag påbörjat en mastodontpärlplatta till min Mario värld! Jobbigt nog så tog både pärlor och plattorna som man bygger på slut, så måste införskaffa mer. Jag har ju blivit en riktig pärl-nörd :] Men de är roligt med projekt ju!
 
Typiskt att det inte finns nått Panduro i stan, för det är ju där de har allt jag behöver. På leksaksaffären hade de några få pärlor men de har inte samma smältpunkt som de andra så när man blandar blir det lite ojämnt även om det funkar. Har dock använt upp två påsar med vita därifrån till bland annat molnen men nu tog ju även de slut..
 
På en platta ryms totalt 900 pärlor, så inte så konstigt att det går åt fort :]
RSS 2.0