Kanoners

En kanon med kanonkula på väg!
 

Mario Moln

Ska bli fler moln, men två än så länge :]
 
 

Projekt Mario

En mysig köttätande växt och ett fint rör som växten kan komma upp ur :]
 

Projekt Mario

Köpte ju pärlplattor i helgen för att göra ett pärlplatts-foto, men har inte bestämt än vad jag ska ta för bild så lägger det på is. Istället har jag nu påbörjat Projekt Mario! Jag har tänkt pärla ihop en liten Mario värld och sätta upp någonstans :] Skoj skoj, dock så går det väldigt med pärlor så har idag fått handla lite fler.
 
Istället för att klistra ihop dem så strykjärnar jag dem så de smälter samman. Jag som inte haft nått strykjärn hittade för nån vecka sedan ett som låg bland skorna i hallen. Förre känner inte heller sig vid det, så någon måste haft med sig ett hit och lämnat.. skumt, men bra för nu fick ju jag användning för det :] Så den som saknar sitt strykjärn får inte hämta tillbaka det.
 
Kommer visa mina fina plattor eftersom de blir klara, börjar med de två första som jag gjorde. Den klassiska svampen och ett spöke :] Har några andra också klara men de får ni se en annan dag.
 
 

Buffé, Tapas, Plockmat, Bjudning, Nomnom :]

Efter att man stressat på en hel dag med matlagning och städning så blev det äntligen dags för middag :] Emily kom hit lite tidigare och hjälpte mig att hinna klart.
 
Blev en hel del mat och då strök jag ändå några saker från listan undertiden jag fixade med resten. Jag är nöjd med kvällen och hoppas att de som kom också var det! Fick även mycket fina presenter :] *wiie*
 
Så här fint stod servetterna.. innan de ramlade omkull :]
Krustader med skagenröra, Ärtskidor, Ananas, Mini-ostar.
Vattenmelon, Ost-stavar, Dipp, Tzatziki, Mini-Bruschetta.
Gurk- och Morotsstavar, Tunnbrödsrullar, Fetaost, Kex-fat, Cream cheese.
Pastasallad, Tomat och Mozzarella, Fläskfilébitar, Serranoskinka, Paj.
RSS 2.0