Nonstopisar

Så där, nu är peppisarna dekorerade :] Ska bara stelna ihop sedan blir det nomnom! Ska nog göra fler nån dag, blev inte så jättemånga av en köpedeg.. Att göra egen är lite overkill kan jag känna!
 

...

SHM 24/11-12

På fredagen gick vi ut och käkade god mat, oxfile å grejer :] På Lördagen åkte vi till Kista för att shoppa innan det var dags att åka hem å ladda inför kvällen :] Dricka lite bubbel och lyssna på bra musik!
 
Tog bussen bort mot arenan, galet mycket folk utanför men gick ändå fort att komma in. Tog oss ett par bra platser på det stora golvet, med de andra 39998 personerna... Var mycket bra, men tyckte dock ljudet var lite lågt. Har hört att det tydligen hade spelat as-högt på torsdagen och därför fått dämpa på fredagen och lördagen, men då hade de kanske kunnat ta nått mellanting... vilket de inte gjorde. Men gick ju att röja loss ändå :P
 
Spännande när 40000 personer ska ut samtidigt också, men de hade iaf massa bussar som körde till lite olika platser så man kunde ta sig därifrån ganska smidigt! Väldigt trevlig kväll:::::::
 
 
 
Där på krysset står vi :]

Bakning

Tog ut en halvdag igår så slutade vid lunch. Emily hämtade upp mig och vi åkte och handlade, massa plock för att kunna baka! Sedan blev det ett 8h bakningspass, var hyftat trött då jag kom hem :] Ont i benen och fötterna efter att ha stått hela tiden.. inte van vid det. Men mycket mumsiga saker blev det iaf.
 
RSS 2.0