STHLM 10-11/5-14 uppdt.4

Shopping-inlägget! Jag köper inte så mycket kläder längre utan är mer inne på prylar och inredning. Vi hittade massa fint i olika butiker men man måste hejda sig ibland. Både kostnadsmässigt och att man egentligen inte vet vart man ska placera sakerna när man väl fått hem dem.
 
Min fina boll, en kakform, tjusiga sugrör och en långklänning!
 
Victoria's Secret mums + läpp-pryl. Rosett-krokar och en såpbubbelburk!
 
Royaltea, servetter, muffinsformar och Starbucks-guldmynt :]
 
 Lördags Selfie på hotellet!

STHLM 10-11/5-14 uppdt.3

Började söndagen med hotellfrukost! Fanns mycket gott att välja på, jag som normalt inte äter på morgonen åt nu väldigt mycket då man ju måste passa på :]
 
 
Efter frukosten gick vi åter ut en sväng på stan och hittade lite mer shopping innan det var dags att checka ut från hotellet. Vi mötte C och gick och käkade god mat på il forno. Jag åt samma som förra helgen: Lasagne!! Gott fast fick inte lika mycket sås som jag hade velat :] Veronica däremot fick massa.. fusk!
 
 
 
Handlade med oss lite färdkost i form av kaffe och godis för att sedan sätta oss på första tåget till Uppsala. Där skulle vi sedan åka ersättningsbuss till Gävle (fortfarande pga banarbete som på ner-resan). Man kan ju fundera lite hur tågbolaget tänkt när de som sagt sedan innan vet att det ska köra bussar och kan se hur många som har köpt biljett men som ändå när det kommer till kritan saknar två bussar för att kunna få med alla resenärer.. 
 
Vi fick står utomhus 70 minuter i kyla, deras enda kommentar: "Vi gör så gott vi kan, men bussar växer inte på träd". Jag höll dock gott mod in i det sista som den nyfunna optimist jag är!
 
"Utan ersättningsbuss försmäktar vi på denna Uppsala"
 
När vi väl fick åka iväg stod det ganska klart att vi inte skulle hinna med nästa tåg från Gävle, mycket riktigt så när vi väl var framme hade vi en timme att slå ihjäl. Så vi gick upp på stan för att hitta nått som var öppet så man kunde få sätta sig ner. Vi hittade ett Allstar där vi beställde in nachos och öl :] Mycket gott::
 
Vi betalade och skulle sedan gå tillbaka till stationen, virrade bort oss och Veronica upplyste att det bara var 8 minuter kvar tills att tåget skulle gå. Jag som brukar ha så bra lokalsinne hittade plötsligt inte i en stad där jag varit många gånger förr. Vi speedade upp farten och kom tillslut tillbaka och hann med tåget i sista stund :]
 

STHLM 10-11/5-14 uppdt.2

Shoppade oss lite fina saker på stan, bland annat i Leilas fina butik. Jag köpte t.ex. en vintage baseball där (special edition) superfin att ha som prydnad hemma! Love it:::: Vi hade sedan innan bokat bord på Fridays, där vi inmundigade en bättre middag ;] Nomnom..
 
 
 
Vi gick efter det tillbaka till hotellet där vi drack lite fin-dricka innan vi tunnlade oss bort till Tele2 Arena för att möta Justin Timberlake! 
 
 
  
Han har ju en fantastisk sångröst och han var ju även mycket fin i håret :] *wiie* Trotts bra konsert började man känna att man varit vaken sedan 05.00 så var väldigt trött när den var slut. Men då börjar som alltid projekt; "ta sig in till stan" vilket är typ helt omöjligt eftersom alla ska mot samma håll.. Efter om och men tog vi oss till hotellet och kunde få sova lite. Glömde dock dra för gardinen så vaknade när solen gick upp efter 05 nån gång.. Oppsi.
 

STHLM 10-11/5-14 uppdt.1

Vilken kompetent helg det varit! Uppstigning klockan 05.00 i lördags för att packa det sista och sedan går jag till tåget. Mötte endast en bil på väg till stationen och det var bylingen som var ute och letade gangsters..
 
Eftersom det är vår så har de börjat med banarbete, vilket vi var förberedd på, så skulle byta både i Gävle och i Uppsala. Det gick ändå bra, jag började lyssna på Podcast vilket jag inte gjort förut, men det var trevligt och då går tiden fort också!
 
 
När vi kom fram blev det så klart en fika på Starbucks, jag fick dricka ur en fin porslinskopp medans Veronica fick en papp-mugg :] Vi hade beställt samma dryck, men hon var troligen inte betrodd med att kunna hantera detta sköra material! :] 
 
 
Scoutade oss till hotellet i det regniga Stockholm som mötte oss, checkade in och uppgraderade vårat rum till ett lite finare! Gillade rummet som hade en egen liten lounge man kunde hänga i. Gjorde oss sedan i ordning för en dag på stan :]
 
 
RSS 2.0