Ungern - Budapest uppdt.6

Igår blev det inte så mycket speciellt, vi tog oss tillslut iaf ut på jakt efter nånstans att äta lunch. Blev en tonfiskbit med sallad. Ganska gott.. och dyr :S Allt är ganska dyrt här faktiskt, speciellt maten. Nu har vi iof råkat välja de finare ställena så det kanske beror på det..

 

 
Gick sedan vidare och hittade ett lugnt mysigt café där vi drack varsin kaffe/cappucino. Satt där ganska länge, det började snöa utanför även! När vi satt där kom det in en hund och slog sig ner på golvet bredvid oss. En stor brun sak som Förre var tvungen att hälsa på :]

Vi avslutade eftermiddagen med att dricka några drinkar på nått litet hak vi hittade längs vägen. Det var trevligt, det satt massor av tavlor på väggarna. Jag som gärna "hittar på" saker (eftersom jag i själva verket inte har en aning) pekade på en tjej å sa; Där är Ingrid Bergman! Åsså var det det :] Coolt!
 

På väg hem till hotellet gick vi förbi och sedan in i ett typ konstgalleri och kollade på lite tavlor och prylar som fanns där. Vi funderade ett tag på att putta omkull en stor urna, men det lilla nöjet var kanske inte värt 200 000kr..
 
Coolt hur vi gick förbi.. Spökslott typ.
Trackback
RSS 2.0