Tyskland - Hamburg uppdt.3

Sista dagen, precis som i Berlin så har allt stängt på söndagar.. Förutom några restauranger och julmarknaden. Vi checkade ut från hotellet, åkte och lämnade väskorna i M&Ms lägenhet sedan blev det återigen Bagel till fukost :] Efterätt på det = Cupcake. Nomnom, jag tog en med mini-smartis och det var även några inbakade i mitten på muffinsen!
 
 
Både jag och Jenny hade tänkt införskaffa oss två termosmuggar var ifrån Starbucks. Det var lättare sagt än gjort, vi gick runt till kanske nio olika ställen, men lyckades bara skrapa ihop till en var. Dem var slutsålda överallt! Jag handlade dock två små espressokoppar som kompensation ;] Har redan testat en, mycket god att dricka ur!
 
 
Vi julmarknade lite innan det var dags att åka till flygplatsen och åter igen få resa med mini-planet. Var inte lika läskigt den här gången, men ändå. Behövde för övrigt inte visa något pass överhuvudtaget när vi skulle åka hem, inte vid incheckning, inte vid säkerhetskontrollen och inte vid påstigning. Det enda de kollade var boardingkortet. Skumt.. När vi kom hem till Sverige, gissa vems väska som kom ut först av alla!! Miiiin :] 
 
Stadshuset.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0