New York 2013 - uppdt. 2

Ja, med tanke på att vi som sagt varit vaken sedan 02 på natten så var vi redo för frukost klockan 06 då Starbucks öppnade :] Jag hade fortfarande huvudvärk sedan dagen innan men det blev bättre efter en dubbel espresso! Den klassiska; "få ont i huvet när man inte druckit kaffe på några dagar"... *check*
 
 
Planen för dagen var att shoppa, men eftersom inga affärer är öppna klockan 07 på morgonen så strosade vi runt och fick syn på Flatiron building och gick dit och turist-fotade-loss lite :] På vägen dit gick vi förbi ett hotell där ett gäng paparazzi hängde i väntan på nån celebritet som skulle checka ut!
 
Det som är bra när klockan är så lite är just att ingen annan är vaken så man slipper få med massa andra turister på bilderna vid sevärdheter! Skönt.
 
 
Shoppade i SoHo några timmar och käkade god lunch på Fridays *nomnom*. Vi handlade även lite picknick-tilltugg inför kvällens aktivitet; HBO summer film festival i Bryant park. Vi mötte upp en kompis till Jenny och hennes mamma som vi picknickade med i väntan på att solen skulle gå ner och filmen skulle börja. Hela parken fylldes upp med människor. Själva filmen var inte så jättebra, en gammal svart-vit sak från 1948. Men i övrigt en ganska trevlig aktivitet att göra när man ändå var där!
 
 
Det fylldes på med fler människor under kvällen än vad som syns på bilden ovan,
så det fanns ingen tom gräsfläck när filmen väl började!
 
Innan och efter solen gick ner!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0