New York 2013 - uppdt. 3

Dag tre, dags för lite sightseeing med våra Hop-on-hop-off-bussar. På varje buss åkte det med en bussvärd som i mikrofon berättade om saker vi åkte förbi. Det känndes mycket roligare än andra bussar man åkt där de endast varit förinspelad information. Nu fick man personlig guidning och eftersom man hoppade av och sedan fick en ny värd på nästa buss så hade alla sin egen stil och när vi åkte samma sträcka en annan dag så berättade nästa person om nya saker och andra anekdoter, mycket skoj!
 
 
 
Vi åkte neråt på kartan och hoppade av där man kunde ta båtar ut till frihetsgudinnan, vi gjorde dock aldrig det utan kikade bara ifrån hamnen. Där kunden man se henne som en liten prick.. Nästa gång jag åkter till New York får det bli en närmare titt :]
 
 
 
Vi besökte ett museum som låg där, mannen i receptionen försökte antingen att göra sig lustig över oss alternativt så hade han inte alla hästar hemma när han satt och rullade sina ögon och pratade konstigt. Vi gick ut ganska fort efter att vi snabbkikat på prylarna som var där inne och åkte uppåt med bussen igen..
 
 
Huset där Project Runway håller till! Coolt:::::
 
 
Time Square!
 
Vem hade två as-stora bilder mitt på Time Square om inte Jessica Simpson!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0