New York 2013 - uppdt. 6

Dag fem, väderprognosen visade att det skulle bli regn.. Inte helt optimalt för de aktivitetet vi planerat. Vi tog oss iaf till första stället utan att bli allt för blöta (hade fått fina knalliga gula regnponchos på bussen). Dags för ett besök på American Museum of Natural History, där framför allt dinosaurie-fossilerna finns :] Spännande + en hel del uppstoppade djur och lite andra blandade föremål.
 
 
 
Väldigt mycket människor och många barn-grupper som samtliga pratade i munnen på varandra. Ljudnivån var extremt hög så man var helt slut i huvet när man kom ut därifrån..
 
 
Dinosar..
 
Mega sköldis!
 
När vi kom ut ifrån museumet så började det att spöregna, så där fick vi sitta på busstaket i våra ponchos och försöka ta oss tillbaka vilket dock innebar en resa på över en timme.. I regn som sagt, grenarna på träden tyngdes ner och man var tvungen att ducka för att inte få dem på sig vilket Jenny fick lära sig den hårda vägen efter att blivit slagen i ansiktet av en gren :]
 
Tanken var att vi skulle på en Inside Broadway Tour, men vi var så blöt att vi beslutade oss för att köpa godis och gå till hotellet och se på tv istället. Lite synd för det verkade vara en kul grej, men när det regnar så mycket så att man får russin-fingrar så är det inte kul att vara ute längre..
 
Vet du varför mammutarna dog ut? För att det inte fanns några papputar..


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0